Cégtörténet

1998óta a fagyasztott pékáruk szakértője

1999óta vagyunk jelen Horvátországban

2015óta az Oriens tulajdonában

2021Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is terjeszkedésbe kezdtünk

2022óta Csehországban

2023óta Szerbiában vagyunk jelen

Cégtörténet

Az élet finom!

A Pek-Snack Kft. Magyarország és a közép-európai régió meghatározó látványpékség-hálózataként naponta kínál friss, ízletes, változatos péksüteményeket vásárlóinak.

Cégünk 1998 óta foglalkozik fagyasztott pékáru készítésével. A Pek-Snack Kft. magyar tulajdonban álló családi vállalkozásként jött létre, 2015 óta pedig egy pénzügyi befektető, az Oriens tulajdonában áll.

Magyarország és a régió egyik legkorszerűbb sütőipari üzemében készítjük termékeinket a Somogy megyei Igalon, közel 350 munkatársunknak köszönhetően. Az egykor csupán 600 m²-es létesítmény a folyamatos fejlesztések eredményeként mára 6000 m²-es üzemmé nőtte ki magát, 2021-ben pedig további 40 százalékkal növeljük kapacitásainkat, egy újabb jelentős beruházással. Termékeinket Magyarországon több, mint 1700 franchise partnerünk kínálja frissen sütve.

Hiszünk a folyamatos megújulásban és fejlesztésben. Szektorunk innovátoraiként folyamatosan dolgozunk új ízek, új terméktípusok fejlesztésén, valamint új piacok meghódításán. 1999 óta vagyunk jelen Horvátországban, 2021-ben pedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is jelentős terjeszkedésbe kezdünk.

Vásárlóink és üzleti partnereink iránti elkötelezettségünket jelzi, hogy 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben, 2021-ben és 2022-ben is elnyertük a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó SUPERBRANDS minősítést. Célunk továbbra is az, hogy ezt a magas minőséget és megbízhatóságot képviseljük a mindennapokban, folyamatosan megújuló termékkínálat mellett.

Menedzsment

Novák ZoltánÜgyvezető igazgató

Quittner GusztávGazdasági igazgató

Miroslav RadakovicCsoportszintű kereskedelmi igazgató

Matskási ZoltánMarketing igazgató

Ujvári CsabaTermelési igazgató

Dr. Szigedi TamásMinőségirányítási igazgató

Hajdu JózsefLogisztikai vezető

Skoba-Piller Charlotta ZsanettHR vezető

Kúnos MiklósInformatikai vezető